Merhaba bir radyo progjesi üzerinde çalışıyorum. Uygulamam bütün sanal cihazlarda çalısıyor, yayın alabiliyorum. Ancak kendi telefonuma yüklediğimde(Sony Xperia Z - 4.3) yayın alamıyorum. Deneme amaclı baska bir proje actım onu kurdum telefona yine radyo yayını yok. Telefonumu 4.3 e güncellemeden önce çalısıyrdu uygulama, şuan ses yok ancak diğer bütün fonksiyonları çalışıyor. İşin içinden çıkamadım, acaba bu sorunu yaşıyor olma sebebim ne olabilir?

Teşekkürler

İyi Çalışmalar.

soruldu: 07 Mar '14, 06:44

coder86's gravatar image

coder86
220223035
cevap kabul oranı: 0%

güzel soru. peki hata mesajı ne ?

(11 Mar '14, 03:24) myururdurmaz myururdurmaz's gravatar image

Buna benzer bir sorunla bende karşılaştım yakın bir zamanda jsonparsing ile ilgiliydi telefonda calısmıyordu ama emulatorde calıstırabiliyordum. Sorununuz buyuk ihtimalle api ile ilgili bazı kütüphaneler yeni apilerde çalışmıyor olabiliyor. Log'a düşen hata kodunu burada paylaşırsanız daha fazla yardımcı olabilirim.

permanent link

cevaplandı: 11 Mar '14, 08:19

hknn's gravatar image

hknn
-16445
cevap kabul oranı: 0%

Hata mesajı vermiyordu zaten sorunda burdaydı :). Problem birkaç gün önce Sony' nin gönderdiği bir güncelleme ile çözüldü. Yeni güncellemeyle birlikte artık yayın alabiliyorum :)

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

permanent link

cevaplandı: 11 Mar '14, 09:37

coder86's gravatar image

coder86
220223035
cevap kabul oranı: 0%

Cevabınız
toggle preview

Bu soruyu takip et

E-Posta üzerinden:

Üyelik girişi yaptıktan sonra abonelik işlemlerini yapabilirsiniz

RSS üzerinden:

Cevaplar

Cevaplar ve Yorumlar

Yazı Formatlama

  • *italic* ya da _italic_
  • **bold** ya da __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "başlık")
  • resim?![alt text](/path/img.jpg "başlık")
  • liste: 1. Foo 2. Bar
  • temel HTML etiketleri de kullanılabilir

Bu sorunun etiketleri:

×818

Soruldu: 07 Mar '14, 06:44

Görüntüleme: 561 kez

Son güncelleme: 11 Mar '14, 09:37

powered by BitNami OSQA