merhaba login olan kullanıcının id sini actionResult methodunda alıyorum ama işte bu action içinde ilgili js function na bu id gönderip çalıştırmam gerekiyor

asp.net de olduğu gibi clientr registerstartup yok action içinden fonksiyonu nasıl çalıştırabilirim ?

soruldu: 05 May '14, 05:38

Anatolium's gravatar image

Anatolium
78141520
cevap kabul oranı: 9%

değiştirildi: 05 May '14, 05:39

View içerisinde de login olan kullanıcıyı alabiliyorsunuz. Ayrıca view içerisinde istediğiniz, server nesnesini kullanabiliyorsunuz. Neden action kısmında scripte parametre gonderiyorsunuz? Senaryoyu ve kodlarınızı yazarsanız, yardımcı olmaya çalışırız.

(05 May '14, 07:40) AliRıza Adıyahşi ♦ AliR%C4%B1za%20Ad%C4%B1yah%C5%9Fi's gravatar image

AliRıza hocamın dediği gibi server tarafından gelen script içerisinde kullanabilirsin. örneğin

server tarafında

ViewBag.Id=Id;

client tarafta script içerisinde

<script> var id='@ViewBag.Id'; </script>

diyebilirsin veya html hidden içine yazarsın scriptle ordan okursun. sana kalmış

permanent link

cevaplandı: 06 May '14, 01:59

jacksparrow47's gravatar image

jacksparrow47
931142332
cevap kabul oranı: 27%

Cevabınız
toggle preview

Bu soruyu takip et

E-Posta üzerinden:

Üyelik girişi yaptıktan sonra abonelik işlemlerini yapabilirsiniz

RSS üzerinden:

Cevaplar

Cevaplar ve Yorumlar

Yazı Formatlama

  • *italic* ya da _italic_
  • **bold** ya da __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "başlık")
  • resim?![alt text](/path/img.jpg "başlık")
  • liste: 1. Foo 2. Bar
  • temel HTML etiketleri de kullanılabilir

Bu sorunun etiketleri:

×92
×81

Soruldu: 05 May '14, 05:38

Görüntüleme: 9,292 kez

Son güncelleme: 06 May '14, 01:59

powered by BitNami OSQA