Indexi olduğu halde bir dizini listelettirebilir miyiz arkadaşlar? Apache'ye özel bir komut filan göndererek yada başka bir şekilde indexi mevcut olduğu halde tüm dizin listesini alabilir miyiz?

soruldu: 16 Eyl '14, 03:27

kodmanyagha's gravatar image

kodmanyagha
3.1k132852
cevap kabul oranı: 15%


Merhabalar,

mod_autoindex bu isi görür.

Selamlar

permanent link

cevaplandı: 16 Eyl '14, 07:03

mahmut_can's gravatar image

mahmut_can ♦
2.9k62552
cevap kabul oranı: 67%

Yok öyle değil. Mesela dışarıdan bir client benim serverımdaki dosyaların listesini alabilir mi? index.php dosyası olduğu halde.

(16 Eyl '14, 07:46) kodmanyagha kodmanyagha's gravatar image

Ayarlarina bagli.

<directory dosaylarin=""> Options -Indexes </directory>

bunu önler örnegin.

Options +Indexes bu ise izin verir.

Apache de istedigin iselme bir cok sonu ile uglasabilirsin. Bu sadece birtanesi.

(16 Eyl '14, 07:49) mahmut_can ♦ mahmut_can's gravatar image
Cevabınız
toggle preview

Bu soruyu takip et

E-Posta üzerinden:

Üyelik girişi yaptıktan sonra abonelik işlemlerini yapabilirsiniz

RSS üzerinden:

Cevaplar

Cevaplar ve Yorumlar

Yazı Formatlama

  • *italic* ya da _italic_
  • **bold** ya da __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "başlık")
  • resim?![alt text](/path/img.jpg "başlık")
  • liste: 1. Foo 2. Bar
  • temel HTML etiketleri de kullanılabilir

Bu sorunun etiketleri:

×10

Soruldu: 16 Eyl '14, 03:27

Görüntüleme: 384 kez

Son güncelleme: 16 Eyl '14, 07:50

powered by BitNami OSQA