Merhabalar, Asp.net de sayfama eklediğim fileupload nesnesinin , javascript tarafında full pathini nasıl alırım?

-jquery ile şu kodu yazdığımda $("#fileUpload1").val(); yanlış path veriyor. C:fakepathkaresürükleme.fla

soruldu: 15 Eyl '12, 03:53

kerimaltintop's gravatar image

kerimaltintop
-14236
cevap kabul oranı: 100%

değiştirildi: 15 Eyl '12, 04:18

%C3%B6zcanacar's gravatar image

özcanacar ♦♦
17.2k59183183

Uplaod ettikten sonra server side tarafından donen path'i yada yuklenen objenin ismini bir div yada bileşene append eder. Client taraflı kaynaga bakıp onun id sine gore val() metodu ile almaya calıs eger yanlıs yol geliyorsa server taraflı yanlıs adres donuyorsundur.

(15 Eyl '12, 04:46) Turgay Can Turgay%20Can's gravatar image

val() metodu sadece dosyanın adı geliyor bana bilgisiyardaki full pathi lazım.

(15 Eyl '12, 08:24) kerimaltintop kerimaltintop's gravatar image
1

local'de dosyaları upload ettiğin klasör sabit bir klasör değilmidir? Eğer geliştirici isen zaten adresi bilirsin. Değişen sadece dosyanın adıdır. "localhost/img/" + donenDeger ; gibi bir şey işini görecektir. Static adresi kendin ver.

Yaptığın iş mantığınıda tam olarak anlatmadığından sadece tahmini cevap vermeye çalışıyorum.

Detaylı olarak ne yapmak istediğini anlatırmısın.

(15 Eyl '12, 09:41) Turgay Can Turgay%20Can's gravatar image
Bu soruya ilk cevap veren sen ol!
toggle preview

Bu soruyu takip et

E-Posta üzerinden:

Üyelik girişi yaptıktan sonra abonelik işlemlerini yapabilirsiniz

RSS üzerinden:

Cevaplar

Cevaplar ve Yorumlar

Yazı Formatlama

  • *italic* ya da _italic_
  • **bold** ya da __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "başlık")
  • resim?![alt text](/path/img.jpg "başlık")
  • liste: 1. Foo 2. Bar
  • temel HTML etiketleri de kullanılabilir

Bu sorunun etiketleri:

×158
×137

Soruldu: 15 Eyl '12, 03:53

Görüntüleme: 617 kez

Son güncelleme: 15 Eyl '12, 09:41

powered by BitNami OSQA