Merhaba projeme tabHost eklediğimde R.java' ya id değerini tabHost olarak eklemiyor, sadece tab1, tab2, tab3 şeklinde indexleme yapıyor. Sebebi ne olabilir?alt text

alt text

alt text

soruldu: 26 Tem '13, 08:18

coder86's gravatar image

coder86
220223035
cevap kabul oranı: 0%

değiştirildi: 04 Ağu '13, 04:07

rahmanyazgan's gravatar image

rahmanyazgan ♦
4.4k83559


TabActivity sınıfından kalıtıp,getTabHost() methodu ile erişebilirsiniz.

public class MainActivity extends TabActivity {

    @Override
    public void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
        super.onCreate(savedInstanceState);
        setContentView(R.layout.activity_main);

       TabHost tabHost = getTabHost();

    }

    @Override
    public boolean onCreateOptionsMenu(Menu menu) {
        getMenuInflater().inflate(R.menu.activity_main, menu);
        return true;
    }
}
permanent link

cevaplandı: 26 Tem '13, 08:53

ismailkocacan's gravatar image

ismailkocacan
2.4k31733
cevap kabul oranı: 13%

Cevabınız için teşekkür ederim ancak TabActivity extend ettiğiniz zaman üstünü çiziyor ve önerilmedigini söylüyor. Benim yapmak istedigim finViewById metoduyla ilgili widget' a ulaşmak. R.java içerisinde TabHost Widget' ını kullanmış olmama rağmen id değerini indexlemiyor.

(26 Tem '13, 09:36) coder86 coder86's gravatar image
Cevabınız
toggle preview

Bu soruyu takip et

E-Posta üzerinden:

Üyelik girişi yaptıktan sonra abonelik işlemlerini yapabilirsiniz

RSS üzerinden:

Cevaplar

Cevaplar ve Yorumlar

Yazı Formatlama

  • *italic* ya da _italic_
  • **bold** ya da __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "başlık")
  • resim?![alt text](/path/img.jpg "başlık")
  • liste: 1. Foo 2. Bar
  • temel HTML etiketleri de kullanılabilir

Bu sorunun etiketleri:

×818

Soruldu: 26 Tem '13, 08:18

Görüntüleme: 641 kez

Son güncelleme: 04 Ağu '13, 04:07

powered by BitNami OSQA